Kurser: Agility hopp

Privat kurs i agility hopp för nybörjare är utformad för att introducera hunden och deras ägare till grunderna i agilitysporten. Under kursen kommer du att lära sig de grundläggande färdigheterna och teknikerna för att navigera genom olika hinderbanor.

Genom roliga och interaktiva övningar kommer din hund att lära sig att hoppa över hinder, tunnlar och slalompinnar medan du lär dig att dirigera hunden genom banorna med precision och timing.

Kursen fokuserar på att bygga upp självförtroende hos både hund och förare samtidigt som de utvecklar en stark och samarbetsvillig relation.

Kursen ges individuellt och därmed har du möjligheten att få full fokus under varje tillfälle.

Pris: 1300kr (5 tillfällen och ca 1h per gång)

Kontakta mig för att boka tider.Håll gärna koll på denna sida om du är intresserad av en kurs då vi här kommer att presentera kurser löpande. Våra fokusområden kommer vara agility, agility hopp, rallylydnad, specialsök och kantarellsök.
Är du intresserad av någon ovan nämnd kurs är du välkommen att höra av dig då vi redan nu börjar planera in dessa efter intresse.
Vill du ha uppdateringar när vi presenterar en kurs tveka inte att skicka ett mail till mig så lägger jag in dig i vår lista för nyhetsbrev.
angelika@lyckareconsulting.se


Adress: Fredriksborg 1, Älmeshult 571 92 Nässjö
Tel: 070 404 32 62
E-mail: angelika@lyckareconsulting.se